23-05-2018

Weert

De diensten van Labda

dit is wat wij doen...

1e dienst Labda Language

De kunst van vertalen ligt in het vinden van de juiste woorden. Iedere taal kent haar eigen karakteristieke woorden, regels, ritme, gezegden en spreekwoorden die een taal tot leven brengen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw teksten vloeiend te vertalen. In welke taal de boodschap ook overgebracht moet worden: wij zorgen dat u begrepen wordt.

1e dienst Labda Visual

Focus komt nergens zo letterlijk tot uitdrukking als op beeld. U ziet alleen wat de camera u wilt laten zien. In onze promotiefilmpjes, instructiefilmpjes, foto- of filmreportages vertalen wij uw boodschap naar een sprekend beeld. We benutten de kracht van beelden optimaal en communiceren uw boodschap op een aansprekende en levendige manier naar uw doelgroep.

1e dienst Labda Quality Check

Wat wilt u uitstralen? En is dat wat u daadwerkelijk uitstraalt?
Wij nemen de proef op de som. Onverwachts stappen wij uw zaak binnen of bellen wij u op en gedragen wij ons als iedere klant zou doen. Wij stellen vragen, willen geholpen worden door uw medewerkers en kijken goed rond. Achteraf leggen wij u onze bevindingen voor en adviseren wij u over mogelijke verbeterpunten.

1e dienst Labda Inspiration

Anderen inspireren en zelf geïnspireerd raken, is een van onze belangrijkste drijfveren. Wie zich openstelt voor nieuwe impulsen en met een andere blik durft te kijken, komt tot nieuwe inzichten. Die filosofie brengen wij graag tot leven door richting te geven aan brainstormsessies, congressen of seminars. Als u zich openstelt, garanderen wij een inspirerende en productieve bijeenkomst.

Maar neem gerust contact op, als u een andere uitdaging voor ons heeft...


T. +31(0)495 - 654165